Beskjed legen opptatt.png

Forside

Fra Helseleksikon.no
Revisjon per 3. jan. 2009 kl. 17:45 av Arne (diskusjon | bidrag)
Hopp til: navigasjon, søk

Helseleksikon

Et norsk leksikon hvor du får svar på viktige spørsmål om helse. Helseleksikon er den første og foreløpig eneste norske helsewiki for pasienter, kvalitetssikret av helsepersonell.

NB: Det er gratis å stille spørsmål til legen.

Spørsmål til legen

Stskp.jpg
Kunne ikke laste RSS-mating fra http://www.helseleksikon.no/spm.xml|max=2: Det var et problem under HTTP-forespørselen: 400 Bad Request

<Klikk her for å stille spørsmål til legen.>

Fra Helseleksikonet

  • Bukspyttkjertelen, pancreas, er et livsviktig organ som i tillegg til å produsere bukspytt er sentral for regulering av blodsukkeret. ... (les mer)
  • Klamydia er blant de vanligste seksuelt overførbare sykdommene i Norge i dag. Klamydia fører av og til til nedsatt fruktbarhet (evne til å få barn). Sykdommen rammer spesielt unge mennesker. ... (les mer)
  • Felleskatalogen er antakelig det oppslagsverket leger bruker aller mest. Felleskatalogen er en full oversikt over preparatnavn, virkestoff, virkningsmekanismer, interaksjoner, bivirkninger m.m. for alle registrerte legemidler i salg i Norge. Den finnes også i en pasientversjon. ... (les mer)
  • Lege: Beskyttet yrkestittel som gjelder en gruppe helsepersonell med autorisasjon eller lisens etter bestemmelsene i helsepersonellovens § 3 (definisjon av "helsepersonell"), § 48 (om autorisasjon) og § 49 (om lisens). ... (les mer)

Les dette før du tar Helseleksikon i bruk