Beskjed legen opptatt.png

Helseleksikon:Om

Fra Helseleksikon.no
Revisjon per 14. feb. 2010 kl. 05:17 av Arne (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Helseleksikon.no er et fritt tilgjengelig helseleksikon og en medisinsk spørsmål-svar-tjeneste. Du kan stille anonyme spørsmål til helsepersonell og få gratis svar. Svarene brukes til å bygge ut leksikonet med de etterspurte emnene.

En forutsetning for bruk av Helseleksikon.no er at du ikke røper din egen eller en annen brukers identitet. Alle medisinske spørsmål må stilles anonymt.

Artiklene i helseleksikonet og svarene på medisinske spørsmål må kun anses som rådgivende og erstatter på ingen måte en legekonsultasjon.

Alt innhold blir kvalitetssikret av personer med medisinsk-faglig bakgrunn. Det kan likevel forekomme feil, og vi fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle feil og uheldige omstendigheter som kan tenkes å inntreffe som følge av bruk av Helseleksikon.no.

OBS: Normalt vil alle spørsmål forsøkes besvart, men vi garanterer ikke at alle spørsmål faktisk vil bli besvart, og vi gir heller ingen garanti for at svarene vil bli gitt innen noen bestemt tidsfrist.

Les mer: Bruksanvisning og retningslinjer for bruk av Helseleksikon

Vennligst kontakt din lege eller legevakten hvis du er i tvil om viktige helsespørsmål.

For medisinsk nødhjelp ring 113. Ringer du fra en mobiltelefon i utlandet og ikke kjenner nødnummeret, ring 112 (se artikkelen om nødnummer for mer informasjon om dette). Telefonnummer til din (norske) legevakt finner du i Legevaktdatabasen på www.legevakten.no.

Helseleksikon.no ble etablert av Øyvind Omang og Arne Westgaard 13. mars 2007 og eies av Zevs AS og Legevakten Arne Westgaard.

Lykke til med bruken av Helseleksikon.no!