Beskjed legen opptatt.png

Forside

Fra Helseleksikon.no
Revisjon per 17. okt. 2007 kl. 16:57 av WikiSysAdmin (diskusjon | bidrag) (flyttet noe tekst til toppen - bl.a. for at google-søkeresultat (snippet) skal bli mer relevant - og skrev mer info om hva man må passe på før man tar helseleksikonet i bruk)
Hopp til: navigasjon, søk

Helseleksikon

Et norsk leksikon hvor du får svar på viktige spørsmål om helse. Helseleksikon er den første og foreløpig eneste norske helsewiki. De som kjenner Wikipedia, vil også kjenne seg igjen her. Men det er en vesentlig forskjell: Artikler i Helseleksikon kvalitetssikres av helsepersonell.

Stskp.jpg


Les dette før du tar Helseleksikon i bruk

  • Vi gjør oppmerksom på at leksikonet på ingen måte erstatter kontakt med vanlig lege.
  • Artiklene i Helseleksikon behandler alle temaer og spørsmål helt generelt.
  • Brukere som er registrert, kan velge å diskutere egne helseopplysninger på sin brukerdiskusjonsside, men en forutsetning er at slik informasjon lagres anonymt. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som oppgir egne persondata på Helseleksikon eller på annen måte identifiserer hvem de er.
  • Helseleksikon kan og skal ikke erstatte en legekonsultasjon, og må derfor sees på som rådgivende og som et supplement til en legekonsultasjon. Har du konkrete spørsmål om egen helse, så kontakt fortrinnsvis din egen lege.
  • Den faglige redaksjonen vil til enhver tid jobbe for at alt innhold på Helseleksikon skal være korrekt og i henhold til god faglig standard. Du må imidlertid selv kontrollere innholdet opp mot andre kilder, og vi fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle feil som måtte finnes på Helseleksikon.
  • I nødsituasjoner
    ring 113.

Her kan du lese mer om hvordan du bruker Helseleksikon, hvilken informasjon om deg som blir lagret, hvordan du bidrar til artikler i Helseleksikon og annet du måtte trenge å vite før du tar Helseleksikon i bruk.
<adsense> google_ad_client = "pub-6855084463273781"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 15; google_ad_format = "728x15_0ads_al_s"; //2007-03-14: hl_horisontal google_ad_channel = "9704846502"; google_color_border = "FFFFFF"; google_color_bg = "E6E6E6"; google_color_link = "9D1961"; google_color_text = "000000"; google_color_url = "008000"; </adsense>