Beskjed legen opptatt.png

Forside

Fra Helseleksikon.no
Revisjon per 3. jan. 2008 kl. 16:32 av Arne (diskusjon | bidrag) (lagt til lenke for registrering/innlogging, samt opplyst at dette er gratis; i tillegg oppfordret til å etterspørre en artikkel og informert om at helseleksikonet er "under oppbygning")
Hopp til: navigasjon, søk

Helseleksikon

Et norsk leksikon hvor du får svar på viktige spørsmål om helse. Helseleksikon er den første og foreløpig eneste norske helsewiki. Artiklene kvalitetssikres av helsepersonell.

Stskp.jpg


Les dette før du tar Helseleksikon i bruk

  • Artiklene i Helseleksikon kan fritt leses av alle - det kreves verken medlemsskap eller registrering. Foreløpig er få artikler skrevet, men hvis du etterspør en artikkel om et emne du vil vite mer om, så vil den bli skrevet - av kvalifisert helsepersonell. Etter hvert vil omfanget av artikler bygge seg opp til å utgjøre et stadig mer innholdsrikt helseleksikon - der behovet defineres av brukerne.
  • Brukere av Helseleksikon kan også velge å registrere seg anonymt, med selvvalgt brukernavn og passord, og man får da sin egen brukerside der man kan diskutere helsespørsmål med andre, inklusivt med leger. Det er gratis både å registrere seg og å diskutere helsespørsmål med andre.
  • NB: Pass på å velge deg et brukernavn som ikke røper hvem du er. Ikke oppgi dine egne eller andre brukeres persondata (virkelig navn, fødselsdato etc), og pass på at du heller ikke på noen annen måte røper hvem du eller andre brukere virkelig er. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som bryter med disse forholdsreglene.
  • Artiklene i Helseleksikon behandler alle temaer og spørsmål helt generelt. Helseleksikon kan og skal ikke erstatte en legekonsultasjon, og må derfor sees på som rådgivende og kun et supplement til en legekonsultasjon. Har du konkrete spørsmål om egen helse, så kontakt fortrinnsvis din egen lege.
  • Den faglige redaksjonen vil til enhver tid jobbe for at alt innhold på Helseleksikon skal være korrekt og i henhold til god faglig standard. Du må likevel selv kontrollere innholdet opp mot andre kilder, for eksempel din egen lege. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle feil som måtte finnes i Helseleksikon.
  • I nødsituasjoner: ring 113.

Her kan du lese mer om hvordan du bruker Helseleksikon, hvilken informasjon om deg som blir lagret, hvordan du bidrar til artikler i Helseleksikon og annet du måtte trenge å vite før du tar Helseleksikon i bruk.
<adsense> google_ad_client = "pub-6855084463273781"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 15; google_ad_format = "728x15_0ads_al_s"; //2007-03-14: hl_horisontal google_ad_channel = "9704846502"; google_color_border = "FFFFFF"; google_color_bg = "E6E6E6"; google_color_link = "9D1961"; google_color_text = "000000"; google_color_url = "008000"; </adsense>