Beskjed legen opptatt.png

Forside

Fra Helseleksikon.no
Revisjon per 3. jan. 2009 kl. 17:07 av Arne (diskusjon | bidrag)
Hopp til: navigasjon, søk

Helseleksikon

Et norsk leksikon hvor du får svar på viktige spørsmål om helse. Helseleksikon er den første og foreløpig eneste norske helsewiki for pasienter. Artiklene kvalitetssikres av helsepersonell.

Det er gratis å stille spørsmål til legen.

Spørsmål til legen

Stskp.jpg
Kunne ikke laste RSS-mating fra http://www.helseleksikon.no/spm.xml|max=2: Det var et problem under HTTP-forespørselen: 400 Bad Request

<Klikk her for å stille spørsmål til legen.>

Fra Helseleksikonet

  • Bukspyttkjertelen, pancreas, er et livsviktig organ som i tillegg til å produsere bukspytt er sentral for regulering av blodsukkeret. ... (les mer)
  • Klamydia er blant de vanligste seksuelt overførbare sykdommene i Norge i dag. Klamydia fører av og til til nedsatt fruktbarhet (evne til å få barn). Sykdommen rammer spesielt unge mennesker. ... (les mer)
  • Felleskatalogen er antakelig det oppslagsverket leger bruker aller mest. Felleskatalogen er en full oversikt over preparatnavn, virkestoff, virkningsmekanismer, interaksjoner, bivirkninger m.m. for alle registrerte legemidler i salg i Norge. Den finnes også i en pasientversjon. ... (les mer)
  • Lege: Beskyttet yrkestittel som gjelder en gruppe helsepersonell med autorisasjon eller lisens etter bestemmelsene i helsepersonellovens § 3 (definisjon av "helsepersonell"), § 48 (om autorisasjon) og § 49 (om lisens). ... (les mer)

Les dette før du tar Helseleksikon i bruk