Beskjed legen opptatt.png

Helseleksikon:Medisinske spørsmål/RSS

Fra Helseleksikon.no
Hopp til: navigasjon, søk
Her er svar på siste spørsmål stilt til Helseleksikon.no.

Kunne ikke laste RSS-mating fra http://www.helseleksikon.no/spm.xml|max=5: Det var et problem under HTTP-forespørselen: 400 Bad Request

Du finner flere svar og kan stille nye spørsmål ved å gå til siden med oversikt over alle medisinske spørsmål og svar.

Nyhetsstrømmer med siste spørsmål og svar

RSS
Du kan abonnere på nyhetsstrømmen over siste medisinske spørsmål og svar fra lege ved å kopiere denne RSS-lenken og lime den inn i et program som støtter nyhetsstrømmer.


En nyhetsstrøm er et såkalt "levende bokmerke" som gir deg anledning til å få automatiske varsler i nettleseren, e-postprogrammet eller på mobiltelefonen hver gang et nytt medisinsk spørsmål er besvart på Helseleksikon.no. Eksempler på programmer som støtter nyhetsstrømmer (feeds) er nyere versjoner av nettlesere som Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera (se etter Levende bokmerke, RSS, samt e-postprogrammer som Microsoft Outlook og Mozilla Thunderbird. Mange mobiltelefoner støtter også slike nyhetsstrømmer.

Legg ut nyhetsstrømmen gratis på ditt eget nettsted!

Vil du vise de siste besvarte medisinske spørsmålene på ditt eget nettsted? Kopier ganske enkelt html-koden i rammen nedenfor til din egen webside - enkelt og helt gratis!

<iframe style="margin:0"
src="http://www.legevakten.no/Helseleksikon/Siste_svar_fra_legen.htm"
frameborder="1" width="300px" height="200px"></iframe>

OBS: Du kan endre antallet piksler (px) angitt for høyde og bredde slik at det passer med utformingen for ditt nettsted.

Her er en testside laget for å vise hvordan det blir når man setter inn helsenyhetene på egne websider: