Beskjed legen opptatt.png

Helseleksikon:Søking

Fra Helseleksikon.no
Hopp til: navigasjon, søk

Det er enkelt å søke etter innhold på Helseleksikon.no. Det gjør du på en av følgende måter.

Søk etter artikler

Artikler i helseleksikonet, f.eks. om symptomer eller sykdommer, finner du enkelt og greit ved å skrive oppslagsordet i søkefeltet til venstre på siden. Hvis du deretter klikker på "Gå", havner du direkte på artikkelen, hvis den finnes. Hvis den ikke finnes, kan du starte på artikkelen, og så vil helsepersonell se over om innholdet er riktig og eventuelt legge til utfyllende opplysninger slik at du om noen dager kan lese en fullverdig artikkel her om det oppslagsordet du var interessert i.

Hvis du etter å ha skrevet inn et søkeuttrykk klikker på "Søk" i stedet for å klikke på "Gå", får du opp en liste over de artiklene i helseleksikonet som er mest relevante i forhold til ditt søkeuttrykk.

Søk etter annet innhold

Hvis du vil søke etter annet innhold enn artikler i helseleksikonet, f.eks. et innlegg på en diskusjonsside, går du inn på søkesiden og huker av for det navnerommet du er interessert i å søke i (f.eks. "Diskusjon" for å søke på diskusjonssidene for artiklene i helseleksikonet, eller "Brukerdiskusjon" for å søke på diskusjonssidene til brukerne). Skriv deretter søkeuttrykket ditt i søkefeltet og trykk "Gå".

Lykke til!